چه نوع لوله‌ای در صنایع غذایی استفاده میشه

خلاصه
1404/06/26

در صنایع غذایی ایران، لوله‌های مختلفی با توجه به کاربرد و نوع ماده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مهم‌ترین انواع لوله‌ها عبارتند از: **1. لوله‌های استنلس استیل (فولاد ضد زن



در صنایع غذایی ایران، لوله‌های مختلفی با توجه به کاربرد و نوع ماده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. مهم‌ترین انواع لوله‌ها عبارتند از:

**1. لوله‌های استنلس استیل (فولاد ضد زنگ):**

* **کاربرد:** این لوله‌ها به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی، زنگ زدگی، و واکنش‌های شیمیایی با مواد غذایی، پرکاربردترین نوع لوله در صنایع غذایی هستند. از آن‌ها برای انتقال مواد غذایی مایع و نیمه جامد، بخار، آب، و مواد شوینده استفاده می‌شود.
* **انواع:** استنلس استیل 304 و 316 رایج‌ترین انواع مورد استفاده هستند. استنلس استیل 316 به دلیل داشتن مولیبدن، مقاومت بیشتری در برابر خوردگی ناشی از کلریدها (مانند نمک) دارد و برای محیط‌های سخت‌تر مناسب است.
* **مزایا:** بهداشتی، بادوام، مقاوم در برابر خوردگی، قابلیت تمیزکاری آسان، سازگار با مواد غذایی مختلف.
* **معایب:** قیمت بالاتر نسبت به سایر انواع لوله.

**2. لوله‌های پلاستیکی بهداشتی:**

* **کاربرد:** برای انتقال آب آشامیدنی، مواد غذایی مایع با ویسکوزیته پایین، و مواد شوینده در دماهای پایین و متوسط استفاده می‌شوند.
* **انواع:** PVC (پلی وینیل کلراید)، CPVC (پلی وینیل کلراید کلرینه شده)، PP (پلی پروپیلن)، PE (پلی اتیلن)، PVDF (پلی وینیلیدین فلوراید) و PTFE (پلی تترا فلوئورو اتیلن یا تفلون).
* **مزایا:** قیمت پایین‌تر، وزن سبک، نصب آسان، مقاومت در برابر خوردگی.
* **معایب:** مقاومت حرارتی پایین‌تر، ممکن است در برابر برخی مواد شیمیایی آسیب‌پذیر باشند، نیاز به انتخاب نوع مناسب پلاستیک با توجه به نوع ماده غذایی.

**3. لوله‌های شیشه‌ای:**

* **کاربرد:** بیشتر در آزمایشگاه‌ها و برای انتقال مواد غذایی خاص در مقیاس کوچک استفاده می‌شوند.
* **مزایا:** خنثی بودن از نظر شیمیایی، شفافیت (برای مشاهده جریان مواد)، مقاومت در برابر حرارت بالا.
* **معایب:** شکنندگی، هزینه بالا، محدودیت در کاربردهای صنعتی بزرگ.

**4. لوله‌های آلومینیومی:**

* **کاربرد:** در برخی موارد خاص برای انتقال مواد غذایی خشک یا نیمه خشک استفاده می‌شوند.
* **مزایا:** وزن سبک، مقاومت در برابر خوردگی (در برخی شرایط).
* **معایب:** واکنش‌پذیری با برخی مواد غذایی، محدودیت در کاربردهای بهداشتی.

**نکات مهم در انتخاب لوله:**

* **نوع ماده غذایی:** نوع ماده غذایی که قرار است منتقل شود، مهم‌ترین عامل در انتخاب لوله است. باید اطمینان حاصل شود که لوله با ماده غذایی سازگار است و هیچ‌گونه واکنش شیمیایی رخ نمی‌دهد.
* **دما و فشار:** دما و فشار عملیاتی نیز باید در نظر گرفته شوند. لوله باید قادر به تحمل دما و فشار مورد نظر باشد.
* **استانداردهای بهداشتی:** لوله‌های مورد استفاده در صنایع غذایی باید دارای استانداردهای بهداشتی مربوطه باشند و از مواد غیر سمی ساخته شده باشند.
* **قابلیت تمیزکاری:** ل
در سایت لوله اتصالات، فروشندگان لوله و اتصالات ساختمان می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت لوله اتصالات به نشانی https://www.LooleEtesalat.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات لوله و اتصالات می باشد.
اسامی فروشندگان لوله و اتصالات به ترتیب ستاره در سایت لوله اتصالات
فروشگاه
شرکت تأمین تیغه درخشان
فروشگاه
آهن شیری پور
تهران
فروشگاه
لوله و اتصالات محمد
تهران
فروشگاه
شیرالات اتصالات کانکتور
تهران
فروشگاه
لوله اتصلات آب. لوله اتصالات فاظلابی
یزد
09136722753
فروشگاه
لوله و اتصالات، شیرآلات و لوازم بهداشتی ساختمانی
بندر عباس
09017602073


اگر شما هم به کار خرید و فروش لوله و اتصالات، لوله فلزی، فلنج،شیرآلات،بست و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «لوله اتصالات» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان لوله و اتصالات به ترتیب ستاره در سایت لوله و اتصالات
09169167579 (اهواز )
09025614003 (بیرجند )
09128331054 (تهران)
09309748498 (ارومیه)
09120258051-02166304250 (تهران)
03137666908-09133024151 (اصفهان)
09128064825 (تهران)
09177125336 (شیراز)
09125728690 (تهران)
09120288033 (شیراز)
09193532740 _ 09129273125 _ 02165812714 (تهران)
09176016756 (شیراز )
09214846342 (تهران)